Add hozzá a kívánságlistához

Praktikus kis hátizsák fa részletekkel Cognac Minibackpack

18144 HUF 22680 HUF ÁFA-val
Raktáron
ELŐRENDELÉS, a terméket a megrendelés elfogadásától számított 14 napon belül szállítjuk.
BeWooden - 30 nap cserére vagy visszatérítésre - 30 nap cserére vagy visszatérítésre
Mennyiség:
BeWooden - Engraving Help
BeWooden BeWooden

Mi az a monogram?

Gravírozással hangsúlyozni tudod a termék egyediségét és egyediséged. Készíts hátizsákoda valami különlegeset! A szöveget fa fedlapra gravírozzuk. A lehetséges karakterek maximális száma 75.

BeWooden - Engraving Preview
Ez a termék jelenleg nem elérhető, 14 nap múlva lesz ismét raktáron. Amennyiben megrendeled, úgy a rendelésed elsőbbséget élvez és értesítünk a szállításról. :)
Hétvégi kaland, nyári fesztivál, váratlan bevásárlás, kiruccanás az edzőterembe, napi séta a városban. Mindezen programoknál a Cognac Minibackpack lehet a tökéletes társad. Diszkrét kialakítása ellenére meglepően sok dolgot tud elnyelni. A táska mérete 45 x 30 cm, tehát a teljes űrtartalma kb 10 liter.  Elég nagy ahhoz, hogy bele tudd tenni a laptopodat és ezen felül még egy kisebb cipzáras zseb is található benne, hogy a telefonod és a kulcsaid se vesszenek el. Az ajánlott terhelés 4-5 kg. Különös figyelmet fordítottunk a vállpántok kialakítására. 25 mm szélesek, valamint a táska anyaga részben vízálló, mivel egy speciális, impregnált pamutszövetet használtunk fel hozzá. Ezt az anyagot a világhírű angol cég, a British Millerian biztosította számunkra.

A termékfotók szemléltető jellegűek. Azok az anyagok, amelyekkel dolgozunk, természetesek és szerkezetük specifikus. Az egyes darabok megjelenése és textúrája különbözhet. Ezért nem található két teljesen azonos termék - mindegyik egyedi.
Fa: zebrano
Anyag: pamut
Súly: 300g
Méret: 45 x 30 cm / 10 l
Szín: Konyakszín
Best delivery solutions
1500 HUF
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF
Magyar Posta
1700 HUF
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF

Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz