Bestseller
Simple Wooden bow tie Dea Rose
Add hozzá a kívánságlistához

Fa csokornyakkendő Dea Rose

11683 HUF 16690 HUF ÁFA-val
Raktáron
ELŐRENDELÉS, a terméket a megrendelés elfogadásától számított 14 napon belül szállítjuk.
BeWooden - 30 nap cserére vagy visszatérítésre - 30 nap cserére vagy visszatérítésre
Mennyiség:
BeWooden - Engraving Help
BeWooden BeWooden

Mi az a monogram?

Express your original personality by adding a monogram, inscription or favorite quote. Because you are the one who make the bow tie original.

The monogram will be placed in the left bottom part of the back side.

BeWooden - Engraving Preview
Ez a termék jelenleg nem elérhető, 14 nap múlva lesz ismét raktáron. Amennyiben megrendeled, úgy a rendelésed elsőbbséget élvez és értesítünk a szállításról. :)

Mikor kell csokornyakkendőt viselni? A válasz mindig. Örökké. A fából készült csokornyakkendő a legegyszerűbb és legfrissebb módszer a különbözőséghez. Válaszd ki a juharfából készült Dea Rose csokornyakkendőt, hogy kitűnj a tömegből és kifejezd magad.

The Dea Rose wooden bow tie is for all the hearty ones. It's slick, fresh and adds a touch of pink to your daily outfit. Every time you wear it you let everyone know about your good-naturedness and kindliness. The quality materials of maple wood and fabric were united by hand in the Dea Rose to create a wonderful, subtle yet fashionable product. The elastic band easily wraps around your neck for maximum comfort and ensures that you can adjust it to your neck. It is light, too, only weighing 34 grams, so you won’t even notice it! With this unique wooden accessory you can be creative and match hundreds of different outfits. Dea Rose is a symbol of kindness. 

Let your bowtie express your personality. - #iamhearty
A Dea Rose fa csokornyakkendő minden nőnek. Sima, friss és rózsaszínű, színt adva a mindennapi ruhádhoz. Minden alkalommal, amikor hordod, tudatod mindenkivel jóindulatod és kedvességed. A juharfa és -szövet minőségi anyagait kézzel egyesítették a Dea Rose-ban, hogy csodálatos, finom, ám mégis divatos terméket hozzanak létre. Az elasztikus szalag könnyen körbeveszi a nyakad a maximális kényelem érdekében, és biztosítja, hogy a nyakadhoz igazítsad. Könnyű is, csak 34 gramm súlyú, így nem is veszed észre! Ezzel az egyedülálló fatartozékkal kreatív leszel, és felteheted száz különböző ruhára. A Dea Rose a kedvesség szimbóluma.

Hagyd, hogy a csokornyakkendő kifejezze személyiséged. - #iamhearty

A termékfotók szemléltető jellegűek. Azok az anyagok, amelyekkel dolgozunk, természetesek és szerkezetük specifikus. Az egyes darabok megjelenése és textúrája különbözhet. Ezért nem található két teljesen azonos termék - mindegyik egyedi.

Életre szóló garancia:
Fa: Stained beech
Súly: 34 g
Méret: 10,5 x 4,5 cm
Kézzel készült: Szeretettel készült
Szín: Turqoise
Best delivery solutions
1699 HUF
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF
Magyar Posta
1899 HUF
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF
DPD futár
1900 HUF
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 30000 HUF

Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz