Add hozzá a kívánságlistához

Fa mandzsettagombok Decorum Cuff

46392 HUF 57990 HUF ÁFA-val
Raktáron
ELŐRENDELÉS, a terméket a megrendelés elfogadásától számított 14 napon belül szállítjuk.
BeWooden - 30 nap cserére vagy visszatérítésre - 30 nap cserére vagy visszatérítésre
Mennyiség:
Ez a termék jelenleg nem elérhető, 14 nap múlva lesz ismét raktáron. Amennyiben megrendeled, úgy a rendelésed elsőbbséget élvez és értesítünk a szállításról. :)

Emlékszel azokra az időkre, amikor a férfiak férfiak voltak? Hozd vissza ezeket a napokat, és állítsd be a tendenciát a kézzel készített fa mandzsettagombjainkkal.

Ezek a Decorum fa mandzsettagombok alapvető tulajdonságot képviselnek az úriemberek kiegészítőik gyűjteményében. Ez a szenvedélyből kiváló minőségű zebrafából készített és aranyozott ezüsttel (925) készített ez a pár fa mandzsettagomb karaktert ad ruháidnak. A Decorum mandzsettának lekerekített alakja és gömbhátja van. Ez a finom kiegészítő a ruha ingéhez hasznos és könnyű - csak kb. 6,8 gramm - még csak nem is veszed észre! Ezeknek a mandzsettagomboknak a formája eltérő, és a tökéletesség érzetét adja hozzá. Ez a kifinomult mandzsettagomb pár egy gyönyörű fadobozban érkezik, amelyet kifejezetten neked terveztek.

A termékfotók szemléltető jellegűek. Azok az anyagok, amelyekkel dolgozunk, természetesek és szerkezetük specifikus. Az egyes darabok megjelenése és textúrája különbözhet. Ezért nem található két teljesen azonos termék - mindegyik egyedi.

Included: Wooden box
Fa: Zebrano
Anyag: Gold plated silver 925
Súly: 4,2 g
Fém:
Szín: Brown
Best delivery solutions
INGYENES
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF
Magyar Posta
INGYENES
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF

Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz