green week


KIZÁRÓLAG SZERDÁIG!

Éppen karácsonyi ajándékot keresel a szeretteidnek? A mi kézzel készített divat kiegészítőink lehetnek a tökéletes választás számodra. Vagy akár magadat is meglepheted vele!

Vásárlási láz – KUPONKÓDOK:

GREEN2630
13 150 HUF feletti vásárlás esetén 2 630 HUF kedvezmény


GREEN6570

39 430 HUF feletti vásárlás esetén 6 570 HUF kedvezmény

GREEN13150
65 720 HUF feletti vásárlás esetén 13 150 HUF kedvezmény

GREEN26290
131 440 HUF feletti vásárlás esetén 26 290 HUF kedvezmény

A kedvezménykódokat 11. 30. vasárnap 23:59-ig tudod felhasználni. Egy megrendelés alkalmával csak egy kupon váltható be.


Ebben az évben a BeWooden elsősorban az ékszerekre és a karórákra összpontosított. Ezeknek a termékeknek szenteltük a legtöbb munkát és igyekeztünk különböző formákban és színekben elkészíteni Nektek. De egy klasszikus bőrövvel vagy pénztárcával sem lehet mellélőni. Esetleg valami apróságot keresel? A tökéletes választás lehet egy karkötő vagy bross, melyekből, most egy különleges, híres emberek által inspirált kollekciónk is van. Mindezek kézzel és a legnagyobb precizitással készültek.


Hogyan tudod alkalmazni a kedvezményt?

Megrendelésed véglegesítésekor válaszd ki a végösszegtől függően a megfelelő kuponkódot és írd be a KUPON mezőbe. Innentől kezdve már csak a futárra kell várnod, hogy kiszállítsa a csomagodat.

 
Ne hagyd ki a híreinket!
A fenti személyes adatok megadásával egyetértek azzal, hogy a BeWooden Company s.r.o. feldolgozhatja személyes adataimat hírlevelek küldése céljából, valamint a BeWooden Company sro termék- és szolgáltatási reportok céljából. Azt is megerősítem, hogy elolvastam a személyes adatok feldolgozására vonatkozó információkat, itt , és hogy teljes mértékben megértem őket. Tisztában vagyok azzal is, hogy bármikor visszavonhatom hozzájárulásom a hírlevélben található linkre kattintva, amely "hírlevélről való leiratkozás" feliratú.
Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz