Hogyan bánj a maszkkal

Patrície Feldová
Ismétlés a tudás anyja. Ezért hoztunk egy pár tippet, hogy hogyan bánj pamut maszkjainkkal. Még az ilyen apróságok is számíthatnak, ezért fontos, hogy te is tudd!

HOGYAN ALKALMAZD?

 
 

 
A MASZK FERTŐTLENÍTÉSE

A maszk fertőtlenítésének leghatékonyabb módja, ha 5 percig forrásban lévő vízbe teszed (60-90°C-on mosógépben is mosható, de ez túl sok vizet igényel és szeretnénk óvni a környezetünket).  Miután megszáradt a maszk, vasald ki. A gőzölés is fertőtlenítő hatással bír, azonban ha vasalódon nincs ilyen funkció, akkor a legmagasabb hőfokon legalább 5 percig vasald.

Amennyiben boltba mentél, vagy bármilyen olyan helyen jártál, ahol emberekkel kerültél kapcsolatba, úgy mindig fertőtlenítsd a maszkot. Ha egész nap emberek között vagy, cserélj maszkot óránként. Azt ajánljuk, hogy ilyen esetben minimum 2 maszkod legyen, hogy a fertőtlenítés / szárítás ideje alatt legyen cseremaszkod.


HOGYAN SEGÍTÜNK MI?

Igen! A maszk nem tudja 100%-osan megakadályozni a vírus terjedését, de korlátozza a víruscseppek szétszóródását. Tehát a fátyol megvéd más embereket és ők is védenek téged.

  • A pamut maszk felfogja a kiköhögött, fertőző szemcsék 80%-át – fertőtlnítés után újra használható
  • A sebészeti maszk a kiköhögött, fertőző szemcsék 85%-át fogja fel – használat után ki kell dobni, nem lehet fertőtleníteni

BeWooden műhelyünkben 100% pamutból készült maszkokat varrunk Neked. Vegyél egy maszot magadnak, a másik pedig Neked köszönhetően valaki olyanhoz kerül egy kórházba, akinek leginkább szüksége van rá.


Azért kínáljuk a maszkokat megvásárlásra is, hogy anyagilag mi is fedezni tudjuk a maszkkészítéssel járó költségeinket, ugyanakkor a lehető legtöbb maszkot biztosíthassuk ingyen és bérmentve azoknak, akiknek igazán szükségük van rá.
Patrície Feldová
Tetszett ez a cikk?
Oszd meg barátaiddal!
Ne hagyd ki a híreinket!
A fenti személyes adatok megadásával egyetértek azzal, hogy a BeWooden Company s.r.o. feldolgozhatja személyes adataimat hírlevelek küldése céljából, valamint a BeWooden Company sro termék- és szolgáltatási reportok céljából. Azt is megerősítem, hogy elolvastam a személyes adatok feldolgozására vonatkozó információkat, itt , és hogy teljes mértékben megértem őket. Tisztában vagyok azzal is, hogy bármikor visszavonhatom hozzájárulásom a hírlevélben található linkre kattintva, amely "hírlevélről való leiratkozás" feliratú.
Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz