Bestseller
Lineari Handbag
Add hozzá a kívánságlistához

Lineari Handbag

166690 HUF ÁFA-val
Raktáron
ELŐRENDELÉS, a terméket a megrendelés elfogadásától számított 14 napon belül szállítjuk.
BeWooden - 30 nap cserére vagy visszatérítésre - 30 nap cserére vagy visszatérítésre
Mennyiség:
BeWooden - Engraving Help
BeWooden BeWooden

Mi az a monogram?

A monogram egyedivé teszi termékeinket. A betűk mögött lévő pontokat automatikusan használjuk, de ha ki szeretnéd hagyni őket, kérjük, ad hozzá ezt a megjegyzést a megrendelésedhez. A fa jelzőtáblára helyezzük egy bőrhurokra, a táska oldaláról.

BeWooden - Engraving Preview
Ez a termék jelenleg nem elérhető, 14 nap múlva lesz ismét raktáron. Amennyiben megrendeled, úgy a rendelésed elsőbbséget élvez és értesítünk a szállításról. :)

Exkluzív üzleti kézitáska, a magas funkcionalitás és a minimalista forma jellegzetes kombinációjával. Kézzel készített, fa részletekkel ellátott, természetes puha barna bőrből kapható. A táska belsejében laptop hüvely, egy belső cipzáras zseb és egy nagy tárolórekesz található. Kényelmes hordozni a laptopod, az összes dokumentumot és amire szükséged van. Az üzleti kézitáskát kétféle módon lehet viselni - a vállad felett vagy a kezedben. Ez a kiváló minőségű természetes anyagokból készült, kézzel készített, egyedi stílusos kiegészítő egész életen át tartó élettartamot biztosít, amelyet egy életre szóló garancia mellett hagyunk jóvá.

Minden bőrböl készült termék különleges és egyedi. A bőr természetes anyag, és a szín és textúra rendellenességei, mint például a hegesedés, égési jelek és karcolások, nem hibák, hanem a bőr természetes tulajdonságai, amelyek bizonyítják az anyag valódi jellegét. A bőr hitelességét és hosszú élettartamát adja a terméknek. Fokozatosan puhábbá és alkalmazkodóvá válik.

A termékfotók szemléltető jellegűek. Azok az anyagok, amelyekkel dolgozunk, természetesek és szerkezetük specifikus. Az egyes darabok megjelenése és textúrája különbözhet. Ezért nem található két teljesen azonos termék - mindegyik egyedi.

Practical design: 2 handles
Fa: Zebrano
Anyag: Genuine leather
Spacious: Laptop sleeve
Méret: 42 x 31 x 8,5 cm
Szín: Brown
Best delivery solutions
INGYENES
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF
Magyar Posta
INGYENES
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF

“Clothing is a form of self-expression - there are hints about who you are in what you wear.” Marc Jacobs
“Fashions fade, style is eternal.” Yves Saint Laurent
The uniqueness of each tree, a life writen in rings, a story passed on by our products.
Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz