Nox Kids Mask
Add hozzá a kívánságlistához

Védőmaszk 100% pamutból Nox Kids Mask

1156 HUF 2890 HUF ÁFA-val
Raktáron
ELŐRENDELÉS, a terméket a megrendelés elfogadásától számított 14 napon belül szállítjuk.
Mennyiség:
Ez a termék jelenleg nem elérhető, 14 nap múlva lesz ismét raktáron. Amennyiben megrendeled, úgy a rendelésed elsőbbséget élvez és értesítünk a szállításról. :)
Gyerekek számára, méretben 12 éves korig.

A maszkok 100% pamutból készülnek és többször is felhasználhatóak. Kétrétegűek és egy zseb is található benne, melybe szűrőt vagy plusz zsebkendőt lehet elhelyezni. Kézzel és szeretettel készültek a műhelyünkben. Nem hitelesített orvosi maszk. Higiéniai okokból a maszkok visszaküldése nem lehetséges. Amennyiben több maszkot mosnál egyszerre, kérünk, hogy válogasd külön őket szín szerint és úgy mosd 90°C-on, mert a maszkok megfoghatják egymást.


Mivel előreláthatólag hetekig vagy akár hónapokig is öltözékünk részévé válnak a védőmaszkok, így úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy speciális kollekciót, hogy mindenki megtalálja a hozzá illőt. 

A maszkok prémium anyagból, precíz kézimunkával készülnek. 

A maszk megvásárlásával többek között társaságunknak is segítesz, hogy kitartsunk és legyőzhessük ezt a nehéz időszakot, amin keresztülmegyünk. Igyekeztünk csökkenteni saját költségeinket, hogy ha korlátozottan is, de továbbműködhessünk. 

Ha már megvan a maszkod és esetleg más úton is támogatnál minket, akkor figyelmedbe ajánljuk a többi termékünket is, mellyel lehet, hogy te, vagy egy szeretted már régóta szemezik. 

Köszönjük!
Méret: 12 év alatti gyermekek számára
Szín: Fekete
Best delivery solutions
1699 HUF
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF
Magyar Posta
1899 HUF
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF
DPD futár
1900 HUF
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 30000 HUF

Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz