Nox MacBook 13"
Add hozzá a kívánságlistához

Fekete bőr tok MacBook-hoz Nox MacBook 13"

32190 HUF ÁFA-val
Raktáron
ELŐRENDELÉS, a terméket a megrendelés elfogadásától számított 14 napon belül szállítjuk.
BeWooden - 30 nap cserére vagy visszatérítésre - 30 nap cserére vagy visszatérítésre
Mennyiség:
BeWooden - Engraving Help
BeWooden BeWooden

Mi az a monogram?

A monogram segítségével személyes kapcsolatot adhatsz a MacBook tokhoz. A szöveget egy fából készült flapba helyezik, és legfeljebb 9 karakter megengedett.

BeWooden - Engraving Preview
Ez a termék jelenleg nem elérhető, 14 nap múlva lesz ismét raktáron. Amennyiben megrendeled, úgy a rendelésed elsőbbséget élvez és értesítünk a szállításról. :)
Sokan nem tudják elképzelni, hogy laptop nélkül dolgozzanak. Ezért fontosnak tartjuk a megfelelő gondozást. Pontos kézműves készítéssel készítettünk egy bőr tokot, fa részletekkel, amely nem csak jelentősen dizájnos, hanem megóvja laptopod az ütésektől és más külső hatásoktól is. A méretet illetően, a tokot 13 '' -es MacBook-hoz terveztük. A belső méretek 32,5 x 22,7 x 1,7 cm. A zárást gyakorlatilag egy mágnes oldja meg.

Minden bőrböl készült termék különleges és egyedi. A bőr természetes anyag, és a szín és textúra rendellenességei, mint például a hegesedés, égési jelek és karcolások, nem hibák, hanem a bőr természetes tulajdonságai, amelyek bizonyítják az anyag valódi jellegét. A bőr hitelességét és hosszú élettartamát adja a terméknek. Fokozatosan puhábbá és alkalmazkodóvá válik.

A termékfotók szemléltető jellegűek. Azok az anyagok, amelyekkel dolgozunk, természetesek és szerkezetük specifikus. Az egyes darabok megjelenése és textúrája különbözhet. Ezért nem található két teljesen azonos termék - mindegyik egyedi.

Best delivery solutions
INGYENES
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF
Magyar Posta
INGYENES
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF

Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz