Add hozzá a kívánságlistához

Nox Virilia Handbag

166690 HUF ÁFA-val
Raktáron
ELŐRENDELÉS, a terméket a megrendelés elfogadásától számított 14 napon belül szállítjuk.
BeWooden - 30 nap cserére vagy visszatérítésre - 30 nap cserére vagy visszatérítésre
Mennyiség:
BeWooden - Engraving Help
BeWooden BeWooden

Mi az a monogram?

A monogram egyedivé teszi termékeinket. A betűk mögött lévő pontokat automatikusan használjuk, de ha ki szeretnéd hagyni őket, kérjük, add hozzá ezt a megjegyzést a megrendelésedhez. A fa jelzőtáblára helyezzük egy bőrhurokra, a táska oldaláról.

BeWooden - Engraving Preview
Ez a termék jelenleg nem elérhető, 14 nap múlva lesz ismét raktáron. Amennyiben megrendeled, úgy a rendelésed elsőbbséget élvez és értesítünk a szállításról. :)

Exkluzív üzleti kézitáska, a magas funkcionalitás és a minimalista forma jellegzetes kombinációjával. Kézzel készített, fa részletekkel ellátott, elegáns fekete bőrben kapható. A táska belsejében laptop hüvely, egy belső cipzáras zseb és egy nagy tárolórekesz található. Kényelmes hordozni a laptopot, az összes dokumentumot és mindent, amire szükséged van. Az üzleti kézitáskát kétféle módon lehet viselni - a vállad felett vagy a kezedben. Ez a kiváló minőségű természetes anyagokból készült, kézzel készített, egyedi stílusos kiegészítő egész életen át tartó élettartamot biztosít, amelyet egy életre szóló garancia mellett hagyunk jóvá.

Minden bőrböl készült termék különleges és egyedi. A bőr természetes anyag, és a szín és textúra rendellenességei, mint például a hegesedés, égési jelek és karcolások, nem hibák, hanem a bőr természetes tulajdonságai, amelyek bizonyítják az anyag valódi jellegét. A bőr hitelességét és hosszú élettartamát adja a terméknek. Fokozatosan puhábbá és alkalmazkodóvá válik.

A termékfotók szemléltető jellegűek. Azok az anyagok, amelyekkel dolgozunk, természetesek és szerkezetük specifikus. Az egyes darabok megjelenése és textúrája különbözhet. Ezért nem található két teljesen azonos termék - mindegyik egyedi.

Practical design: 2 handles
Fa: Walnut
Anyag: Genuine leather
Spacious: Laptop sleeve
Méret: 42 x 31 x 8,5 cm
Szín: Black
Best delivery solutions
INGYENES
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF
Magyar Posta
INGYENES
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF

“The difference between style and fashion is quality.” Giorgio Armani
“Dressing is a way of life.” Yves Saint Laurent
Woods and their smell, their unique structure and nobility. Our thoroughness, attention to detail and honest workmanship. We preserve the beauty of nature.
Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz