Add hozzá a kívánságlistához

Mintás védőmaszk Paisley Mask

1431.5 HUF 4090 HUF ÁFA-val
Raktáron
ELŐRENDELÉS, a terméket a megrendelés elfogadásától számított 14 napon belül szállítjuk.
Mennyiség:
Ez a termék jelenleg nem elérhető, 14 nap múlva lesz ismét raktáron. Amennyiben megrendeled, úgy a rendelésed elsőbbséget élvez és értesítünk a szállításról. :)
Romantikus és költői mintát alkottunk azok számára, akik szeretik a művészetet – legyen az színház, építészet, festészet, szobrászat vagy bármi más. A mintát a logónk egészíti ki, amely mosható papírból készült.

A maszkok 100% pamutból készülnek és többször is felhasználhatóak. Kétrétegűek és egy zseb is található benne, melybe szűrőt vagy plusz zsebkendőt lehet elhelyezni. Kézzel és szeretettel készültek a műhelyünkben. Nem hitelesített orvosi maszk. Higiéniai okokból a maszkok visszaküldése nem lehetséges. Amennyiben több maszkot mosnál egyszerre, kérünk, hogy válogasd külön őket szín szerint és úgy mosd 90°C-on, mert a maszkok megfoghatják egymást.

A maszkokat a megrendeléstől számított 7 napon belül postázzuk.

Mivel előreláthatólag hetekig vagy akár hónapokig is öltözékünk részévé válnak a védőmaszkok, így úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy speciális kollekciót, hogy mindenki megtalálja a hozzá illőt.

A maszkok prémium anyagból, precíz kézimunkával készülnek. 

A maszk megvásárlásával többek között társaságunknak is segítesz, hogy kitartsunk és legyőzhessük ezt a nehéz időszakot, amin keresztülmegyünk. Igyekeztünk csökkenteni saját költségeinket, hogy ha korlátozottan is, de továbbműködhessünk.

Ha már megvan a maszkod és esetleg más úton is támogatnál minket, akkor figyelmedbe ajánljuk a többi termékünket is, mellyel lehet, hogy te, vagy egy szeretted már régóta szemezik.

Köszönjük!

Funkcionalitás: szűrőnek vagy zsebkendőnek
Méret: univerzális
Szín: fehér-kék
Best delivery solutions
1500 HUF
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF
Magyar Posta
1700 HUF
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF

Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz