Újdonság
Sleeve MacBook Pro 13" & Retina
Add hozzá a kívánságlistához

Fekete bőr tok MacBook-hoz Sleeve MacBook Pro 13" & Retina

21751.5 HUF 25590 HUF ÁFA-val
Raktáron
ELŐRENDELÉS, a terméket a megrendelés elfogadásától számított 14 napon belül szállítjuk.
BeWooden - 30 nap cserére vagy visszatérítésre - 30 nap cserére vagy visszatérítésre
Mennyiség:
BeWooden - Engraving Help
BeWooden BeWooden

Mi az a monogram?

Gravírozz a MacBook tokba, hogy valóban egyedi tartozékot hozz létre. A monogram a klasszikus eleganciát és stílust jelenti. A szöveg a jobb felső sarokban helyezkedik el, és legfeljebb 2 karakter lehetséges.

BeWooden - Engraving Preview
Ez a termék jelenleg nem elérhető, 14 nap múlva lesz ismét raktáron. Amennyiben megrendeled, úgy a rendelésed elsőbbséget élvez és értesítünk a szállításról. :)
El tudnád képzelni az életed a macbook nélkül? Természetesen nem. Ezért - pontos kézműves készítéssel - készítettünk egy bőr tokot, fa részletekkel, amely nem csak jelentősen ábrázol téged, hanem megóvja laptopod az ütésekkel szemben is. A méretet illetően, a tokot 13 '' -es MacBook-hoz tervezték. A belső méretek 32,5 x 22,7 x 1,7 cm. A zárást gyakorlatilag egy mágnes oldja meg.

Minden bőrböl készült termék különleges és egyedi. A bőr természetes anyag, és a szín és textúra rendellenességei, mint például a hegesedés, égési jelek és karcolások, nem hibák, hanem a bőr természetes tulajdonságai, amelyek bizonyítják az anyag valódi jellegét. A bőr hitelességét és hosszú élettartamát adja a terméknek. Fokozatosan puhábbá és alkalmazkodóvá válik.

A termékfotók szemléltető jellegűek. Azok az anyagok, amelyekkel dolgozunk, természetesek és szerkezetük specifikus. Az egyes darabok megjelenése és textúrája különbözhet. Ezért nem található két teljesen azonos termék - mindegyik egyedi.

Fa: walnut
Praktikus rögzítés: magnet
Szín: black
Lining: black
External dimensions: 35x26 cm
Internal dimensions: 32,5x22,7x1,7 cm
Best delivery solutions
1500 HUF
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF
Magyar Posta
1700 HUF
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF

Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz