2013

zalo_en_kol_

Megalapítás

Mondhatni, hogy a BeWooden kezdete hitre épült. Hit minden egyes ember egyediségében és kifinomult ízlésében. Hit az elfelejtett hagyományos kézművességben és a becsületes kézimunka szépségében. És mindenekelőtt a munkába vetett hit, amelynek köszönhetően időtálló, exkluzív és nem utolsósorban a természettel harmóniában levő termékeket vagyunk képesek létrehozni. Ezeket az értékeket szem előtt tartva 2013-ban Ctirad Patrikkal és Jakubbal együtt nem félt kilépni az egyhangú hétköznapokból, és elkezdték az elképzeléseik megvalósítását. Épp ezért a BeWooden hivatalos megalapítása is az ő születésnapjára, 2013. szeptember 24-ére esik.

Ctirad a filozófiájához illő álomcsapat megalapításához nem ment messzire. A Beszkidek lábánal, ahonnan ő maga is származik, találta meg a szakképzett asztalost, Dant, és a varrónőt, Hanát. Így kezdtek megvalósulni az első tervek. Természetesen az ikonikus fából készült csokornyakkendőkről van szó.

2014

grav_rov_n_kol_

Gravírozás

Termékeink új dimenziót kaptak. Az új gravírozógépnek köszönhetően még több örömöt tudunk okozni, még fantáziadúsabb terveket és merészebb kiegészítőket tudunk készíteni. Ráadásul az egyes termékek elkészítéséhez kapcsolódó történetek ezzel a mérföldkővel láthatóan belevésődtek a fába és a bőrbe. Sok terméken azóta az Ön monogramja, fontos dátumok vagy életmottók és idézetek is szerepeltek már.

Vásárok

Nem egész egy évvel a BeWooden megalapítása után elkezdtük látogatni a vásárokat. Hiszen hogyan tudnánk teljesíteni ügyfeleink kívánságait, ha nem ismerjük az igényeik minden részletét? A személyes találkozás az ügyfeleinkkel sokszor felnyitotta a szemünket és segített megtalálni a helyes utat. Önöknek köszönhetően az évek során növekedtünk és nemcsak hazai fesztiválokon, hanem nemzetközi divatbemutatókon is találkozhattak velünk. . 

2013_veletrhy_
2013_henrik

Henrik

Nem féltünk a bőrrel is a piacra menni, és hamarosan ezután eljutottunk külföldre is. A kíváncsiság és az elszántság vezetett bennünket az új piacok felfedezéséhez és más potenciális vásárlók érdeklődésének felkeltéséhez is. Szintén ennek köszönhetően találkoztunk a németországi Henrikkel egy Svájci konferencián. Azonnal lelkesedett a BeWooden elképzeléséért, és nem habozott, hogy elkezdjen velünk együttműködni. Cégünk így megszerezte az első külföldi képviseletét és lassacskán megtalálta helyét a német piacon is.

Új műhely

A gyártás a kis garázsból egy nagy műhelybe költözött Rychalticében. Végre megtaláltuk azt a helyet, ahol egy helyen tudtuk a varró- és gravírozógépeket, és az összes anyagot is tárolni. Ezenkívül minden megrendelést, a csomag átvételétől a feladásig, szintén innen intéztük. Ennek a lépésnek köszönhetően a munkánk nagyon hatékonnyá vált, és új teret nyertünk a növekedéshez.

2013_d_lna

2015

2015_kancl_k

Irodákat rendezünk be

Az új műhelyhez új irodák is csatlakoznak. Világossá vált számunkra, hogy minden erőfeszítésünk a gyártási folyamat során hiábavaló, ha a világ nem tud meg rólunk többet. Így alakult meg a kreatív csapatunk, amely külömböző kampányokat dolgozott ki. Tervezés, forgatás és filmezés. Új termékeket teszteltünk és ezzel összetéveszthetetlen történeteket hoztunk létre. Itt kezdett kialakulni a BeWooden márka ereje.


Észak meghódítása

A külföldi piac beindult és érkezni kezdtek a pozitív visszajelzések, és mindenekelőtt a világ minden tájáról érkeztek megrendelések. Eljött az idő, hogy új forgalmazók után nézzünk. Az ország kiválasztása nem tartott sokáig. Mivel Skandinávia a divathoz, a minőséghez és a fenntarthatósághoz való hozzáállásában nagyon közel áll a mi életelvünkhöz, az északi országokat választottuk. Sikerült két Honzát találnunk – egyet Dániából, egyet Svédországból, és Ondrát pedig Finnországból. Mindegyik srác erős helyi közösségben élt, így tökéletes rálátásuk volt a helyi kultúrára és a szokásokra. Ez nagyban megkönnyítette az utunkat.

2015_sever2

2016

Az első nagy együttműködés

Minden egyes együttműködésünket ugyanolyan gondossággal választjuk ki, mint amilyennel termékeinket gyártjuk. Örülünk, hogy minden iparágban vannak még olyan lelkes emberek, akik nem félnek tisztességesen végezni a munkájukat. Csak megtalálni őket ne lenne ilyen nehéz! Nagy szerencsénk volt, hogy keresztezte utunkat a Špalek családi borászat Nový Šaldorfból. Számunkra ez egy egyedi és régi példakép, amire felnézünk és amit csodálunk. Éppen ezért nagyon örülünk, hogy a mesterség iránti közös szenvedélyünk, a természet tisztelete és a munka iránti lelkesedésünkből megszületett a boroshordó-kiegészítő kiadásunk.

2016_wine_edition
2016_celebrity

Televíziós forgatás

Egy másik hatalmas mérföldkő volt számunkra, hogy a televíziós stábbal együtt a BeWooden kulisszái mögé mentünk, és lépésről lépésre megmutattuk nekik és a tévénézőknek is a gyártás folyamatát. Márkánk egyre növekszik, és egyre többen kezdik felismerni, és ennek egyik oka a forgatás volt!

2013_d_lna

2017

2017_bro_e

Brossok

A széles kínálatunkba olyan fa brossok kerültek, amelyek azonnal elnyerik az ember tetszését. Eleinte nem tudtuk, hogy pontosan mit várjunk a terméktől, hiszen a brossokra ezidáig úgy gondoltunk, mint fontos eseményekre szánt exkluzív ékszer. Azonban nem kellett sok idő ahoz, hogy az állatos kollekciónk megasikerré váljon. A kis rókák, farkasok és szarvasok a világ minden szegletébe elszóródtak, és azóta is minden nap elkísérik viselőjüket az élet bármilyen eseményén. Rettenetesen örülünk ennek!

2017_made_by_africa

Made by Africa

Mi a közös a dél-afrikai gáláns úriemberekben, az iskolaépítésben, a gyermekeket segítő alapítványban és Johannesburgban? Valószínűleg a csokornyakkendők és egyéb díszek limitált kiadású kollekciója, a „Made by Africa”. Megkerestünk két ismert dél-afrikai gáláns úriembert, hogy tervezzenek egy egyedi dizájnt kifejezetten számunkra, kiemelve a vad afrikai kultúrát. A termékek megvásárlásával mindenki támogathat egy középiskola felújítását a tanzániai Mpangában. A régi épület mahagóni tetőszerkezetéből készültek ezek a kivételes kiegészítők. Ma már elkészült két tanterem és egy adminisztrációs épület is, és két további tanterem építése is folyamatban van. Egy hónappal az afrikai kiadásunk után még egy előkészítő tanfolyam is indult, ahol közel 50 diákot fogadtak.  

2018


Ünnepeljük az 5. születésnapunkat!

A hat tagú csapatból pillanatok alatt 35 fős csapat lett. Mostanra a kiegészítőinket már több, mint 15 országban viselik. Immár 5 éve, hogy ennyi örömöt tudunk szerezni a termékeink viselőinek! Ezzel az alkalommal személyesen is találkozhattunk a prágai Pragovkában, ahol eltölthettünk együtt egy délutánt, hogy jobban megismerjük egymást. Egy másik eseményre is sor került a BeWooden műhelyében, Rychalticében. Itt a résztvevők próbára tehették türelmüket és kézügyességüket gyöngyfűzéssel, megrendelések csomagolásával, de még bőr kiegészítők készítésével is. Boldogsággal tölt el, hogy együtt ünnepelhettük ezt a fontos évfordulót!

2018_5_narozeniny

2018_jack_daniels

Jack Daniel's

Összefogtunk egy másik márkával is, akik szintén nem félnek a saját útjukat járni. A Jack Daniel’s az eredetiségével és a becsületes munka iránti elkötelezettségével keltette fel figyelmünket. Megalapítása óta nem változtatott a whisky készítésének módján és az engedélyt csak 1866-ban kapták meg. Így egy távoli Tennessee lepárló üzemből műhelyünkbe került egy tölgyfahordó, amiben nemsokkal azelőtt még finom amerikai whisky-t érleltek. Ebből néhány lépésben egy illatosított fa csokornyakkendő lett, aminek a méh motívuma a Jack Daniel’s Honey mézes ízét szimbolizálja.

2019

Pacsit rá

A fa állatos brossok mindenki számára népszerű kiegészítővé váltak. Ezért úgy döntöttünk, hogy valami nagyszerűt alkotunk, és úgy gondoltuk, hogy még több értelmet adunk nekik. Azt szeretnénk, ha mindenki számára szimbólummá válnának. A segítség szimbólumává. Egy jó dolog szimbólumává. És ezért döntöttünk úgy, hogy megalkotunk egy kutyás brossokat tartalmazó kiadást. Egy olyan kiadást, ami segítséget nyújt. A külömböző fajokon kívül készítettünk két olyan brossot is, aminek megvásárlásával továbbra is lehetőség van arra, hogy egy bizonyos összeggel hozzájáruljon a menhelyen és az átmeneti gondozásban lévő kutyák megsegítéséhez. Az általunk választott menhely meglátogatása valójában szívszorító. Nem is gondolná az ember, hogy mennyi gyönyörű kutya várja itt a boldogságát. Segítsünk nekik együtt!  

2019_packu_na_to
nesejit_z_cesty

Ne térjen le az útról

Az egész kampány mottója: NE TÉRJEN LE AZ ÚTRÓL. A turista klubban önkéntesek ezrei jelölik ki évente a szebbnél szebb útvonalakat, kilométerről kilométerre. De az a gondolat is ide kapcsolódik, hogy a természetben felelősségteljesen kell viselkednünk, és ne térjünk le az útról. Ez végül, de nem utolsó sorban a filozófiánk is, amely a kezdetektől fogva összefonódik a kézművességgel és a becsületes kézimunkával. Nehéz bár az út, de mi semmi esetben sem rövidítünk.

2020

BeWooden karórák

A BeWooden karórák elkészítése a küldetésünk egyik legnagyobb álma, célja és kihívása volt. Ahogyan Csehországban számos kézműves ágat sikerült újjáéleszteni, mint például a táskakészítést és az ékszerkészítést, hosszú távú célunk az volt, hogy visszaadjuk a szépséget az óragyártásnak, amelynek Csehországban nagy hagyománya van. A tervezés során ragaszkodtunk a minimalista stílushoz, tiszta vonalakhoz és az eleganciához. Mindig olyan termékeket szeretnénk gyártani, amelyek időtállóak és egyben hagyományosak. Olyan termékeket, amelyek egy életre szólnak, nem pedig egy szezonra.

 

  
Karórákat böngészni
watches


Borral készült

Elegancia a boroshordóból – új életet leheltünk a 60 éves tölgyfahordókba, amelyekben éveken át fehér- és vörösborok érlelődtek. A fának lassan és hosszú időn keresztül kellett száradnia, hogy egyedi mintát és színt kapjon. Csak ezután volt képes az asztalos kézzel, nagy gondossággal feldolgozni úgy, hogy megőrizze az aromát. A bornak van tartása. Szeressen bele a világos és vörös fából készült elegáns kiegészítőinkbe, és mutassa meg a világnak, hogy Ön teljes mértékben élvezi az életet. Ékszerek, karkötők vagy mandzsettagombok, Önnek mihez van kedve?

wine_edition
Ne hagyd ki a híreinket!
A fenti személyes adatok megadásával egyetértek azzal, hogy a BeWooden Company s.r.o. feldolgozhatja személyes adataimat hírlevelek küldése céljából, valamint a BeWooden Company sro termék- és szolgáltatási reportok céljából. Azt is megerősítem, hogy elolvastam a személyes adatok feldolgozására vonatkozó információkat, itt , és hogy teljes mértékben megértem őket. Tisztában vagyok azzal is, hogy bármikor visszavonhatom hozzájárulásom a hírlevélben található linkre kattintva, amely "hírlevélről való leiratkozás" feliratú.
Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz
biscuit
Felhasználói élmény kifejezetten az Ön számára…

Tudta, hogy csak akkor tudjuk Önnek a webáruházunkban a legjobb környezetet biztosítani, ha a hozzájárulását adja a sütikhez?
A sütiknek köszönhetően jobban megismerhetjük Önt, személyre szabott tartalmat készíthetünk, ezzel a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítva Önnek.

cog Sütik beállítása

A sütik személyre szabása az Ön preferenciái szerint.

angle_up Technikai sütik - elengedhetetlenek a weboldal megfelelő működéséhez

Ezek olyan technikai fájlok, amelyek szükségesek a weboldalunk és annak minden funkciójának megfelelő működéséhez. Többek közt a termékek kosárban való tárolására, a termékek igény szerinti megjelenítésére, a szűrők és személyes beállítások kezelésére, valamint a sütik használatához való hozzájáruláshoz használjuk őket. Ezekhez a sütikhez nem szükséges az Ön hozzájárulása, és nem lehet őket eltávolítani.

angle_up Analitikai sütik - Google Analytics, a webhely forgalmának és felhasználóinak felmérése

Ezek a sütik lehetővé teszik számunkra, hogy mérjük weboldalunk és online kampányaink teljesítményét. A látogatások számának, forrásának és egyéb paramétereknek a nyomonkövetésére használjuk fel őket. Az adatokat összesített formában gyűjtjük, ami nem teszi lehetővé, hogy az adatokat egy bizonyos felhasználóhoz kössük. Ha kikapcsolja ezeket a sütiket, nem leszünk képesek elemezni weboldalunk teljesítményét és optimizálni azt a lehető legegyszerűbb használat érdekében.

angle_up Személyre szabott és hirdetési sütik - a személyre szabott felhasználói élményért

Ezek a sütik lehetővé teszik a megfelelőbben célzott marketingkampányokat.