Fizetés és szállítás

SZÁLLÍTÁS

INGYENES SZÁLLÍTÁS világszerte minden 30 000 Ft megrendelés felett. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket 24 órán belül vagy a lehető leggyorsabban továbbítsuk. Felhívjuk figyelmed, hogy bizonyos esetekben, például ünnepnapokon és nagy értékesítési rendezvényeken, a feldolgozási idő enyhén késhet.

A következő kézbesítési lehetőségek közül választhatsz:

Szállítás DPD futárral

1900 Ft

 

Szállítás Magyar Postával

1899 Ft

 

 

 

  1) Szállítás DPD futárral

  • A 8 órát követően benyújtott megrendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel.
  • A szállítást 2–4 munkanapon belül várhatod el.
  • Ideális esetben a csomagot személyesen Te veszed át. Ha senki nincs jelen, a futár megkérdez egy szomszédot, hogy elfogadhatja-e a csomagot a Te nevedben. Ha ez nem lehetséges, kérjük, fordulj közvetlenül a DPD-hez a többi szállítási lehetőségről.

2) Szállítás Magyar Postával

 

  • A 8 órát követően benyújtott megrendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel.
  • A szállítást 2–4 munkanapon belül várhatod el.
  • Ideális esetben a csomagot személyesen Te veszed át.. Ha senki nincs jelen, a futár megkérdez egy szomszédot, hogy elfogadhatja-e a csomagot a Te nevedben. Ha ez nem lehetséges, kérjük, fordulj közvetlenül a Magyar Postához a többi szállítási lehetőségről.

FIZETÉS

Válassz az alábbi lehetőségek közül, amelyik a legkényelmesebb Neked. Először megrendelés visszaigazolást fogsz kapni. Számlád a fizetéskor állítjuk ki.

1)    Online GOPAY


2)    Banki átutalás

  • Ha úgy döntessz, hogy banki átutalással fizetnél, automatikusan e-mailt fogsz kapni, amelyben további utasításokat adunk a tranzakció befejezéséhez.
  • Miután a fizetés jóváírásra került a számlánkra, azonnal  küldjük megrendelésed.

3)    Utánvétel - fizetés a csomag átvételekor

 

Ha bármilyen kérdésed van a szállítással és a fizetéssel kapcsolatban, vagy vegyed fel velünk a kapcsolatot az info@bewooden.hu .

Ne hagyd ki a híreinket!
A fenti személyes adatok megadásával egyetértek azzal, hogy a BeWooden Company s.r.o. feldolgozhatja személyes adataimat hírlevelek küldése céljából, valamint a BeWooden Company sro termék- és szolgáltatási reportok céljából. Azt is megerősítem, hogy elolvastam a személyes adatok feldolgozására vonatkozó információkat, itt , és hogy teljes mértékben megértem őket. Tisztában vagyok azzal is, hogy bármikor visszavonhatom hozzájárulásom a hírlevélben található linkre kattintva, amely "hírlevélről való leiratkozás" feliratú.
Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz