Visszaküldés

Visszaküldés

A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Amennyiben valamilyen oknál fogva a termék mégsem felelne meg elvárásaidnak és vissza szeretnéd küldeni nekünk, úgy kérünk, hogy kövesd az alábbi lépéseket a zökkenőmente visszaküldéshez:

  1. Töltsd ki az űrlapot az alábbi információkkal:

 

Megrendelés dátuma:

Számlaszám:

IBAN:

Dátum:

 

  1. Küldünk egy visszaküldési címkét e-mailben.
  2. Visszautaljuk a vásárlás összegét.

 

Elállási jog

Vásárlóinknak 30 nap áll rendelkezésére, hogy meggondolják magukat.

Elállási jog

Rendelésedtől 30 napon belül indoklás nélkül elállhatsz.

A 30 napos elállási időszak a rendelés kézhezvételétől kezdődik.

Elállási jogodat úgy érvényesítheted, hogy először értesítesz minket a info@bewooden.hu

 címen vagy elállási szándékodról. E-mailen történő kommunikáció esetén kitöltheted a mellékelt visszaküldési minta űrlapot, azonban ez nem feltétele a visszaküldésnek.

Az elállási határidő betartása miatt ugyanakkor fontos, hogy még az elállási időszak lejárta előtt tudasd velünk elállási szándékodat.

Az elállási jog hatásai

Visszatérítünk minden tőled érkezett kifizetést, beleértve a legolcsóbb, normál kiszállítási díjunkat indokolatlan késedelem nélkül, de semmiképpen sem később, mint 14 nappal azt követően, hogy az elállási szándékodról értesültünk. A visszatérítés, a fizetés során használt módon történik, kivéve akkor, ha erről külön megállapodás születik. A visszatérítést visszatarthatjuk a visszaküldött áru beérkezéséig vagy addig, amíg bizonyítékot nem nyújtasz be az áruk visszaküldéséről, amelyek a kettő közül a korábbi.

Az áru(ka)t indokolatlan késedelem nélkül, de legfeljebb az elállási jog bejelentésétől számított 14 napon belül vissza kell küldened számunkra. Csak az olyan értékcsökkenésért vagy felelős, amely az áru nem megfelelő kezeléséből adódott, nem pedig az áru természetének, jellemzőinek vagy működésének megállapításához szükséges kezelésből.

Az elállási jog nem érvényesíthető a következő termékekre:

Mosható arcmaszkok (higiéniai okokból).

Nem előre legyártott áruk, amelyeket a vásárló egyéni igénnyel vagy meghatározással határozott meg, vagy amelyek egyértelműen a vásárló személyes igényeihez igazodnak (pl. gravírozott, vagy dombornyomott termékek).

 

 

 

 

Ne hagyd ki a híreinket!
A fenti személyes adatok megadásával egyetértek azzal, hogy a BeWooden Company s.r.o. feldolgozhatja személyes adataimat hírlevelek küldése céljából, valamint a BeWooden Company sro termék- és szolgáltatási reportok céljából. Azt is megerősítem, hogy elolvastam a személyes adatok feldolgozására vonatkozó információkat, itt , és hogy teljes mértékben megértem őket. Tisztában vagyok azzal is, hogy bármikor visszavonhatom hozzájárulásom a hírlevélben található linkre kattintva, amely "hírlevélről való leiratkozás" feliratú.
Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz