Termékcsere és visszaküldés

Büszkék vagyuk arra, hogy odafigyelünk arra, hogy a termékeinkkel a lehető legelégedettebb legyen, és hogy azok Önnek sok éven át örömet szerezzenek.
Ha azonban a megrendelt termék nem nyerte el a szívét, nem felel meg az elvárásainak, vagy más oknál fogva vissza kell azt nekünk küldenie, kérem olvassa el, hogy hogyan járhat el ebben az esetben. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a csere vagy a visszaküldés és reklamáció folyamata a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben történjen.


TERMÉKCSERE

A megvásárolt termékhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, amely letölthető és kinyomtatható. Töltse ki a cseréhez szükséges adatokat, és küldje nekünk vissza a termékkel együtt.

Mi mindent átnézünk, elrendezünk és elintézünk!

A letölthető űrlapot ITT találja.

TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE

Ha a terméket szeretné visszaküldeni, nem kell aggódnia a hosszadalmas folyamat miatt. Van egy egyszerű űrlapunk, amin kitöltheti az alapvető adatokat, és egyszerűen visszaküldheti a terméket nekünk. A visszaküldési határidő a kézhezvételtől számított 30 nap, így bőven van ideje átgondolni és előkészíteni a terméket a hozzánk való visszaküldésre.

Az elállási űrlapot egyszerűen letöltheti és kitöltheti ITT. Kérjük, hogy a kinyomtatott űrlapot a termékkel együtt küldje el nekünk.

Mindig örülünk annak, ha gondosan becsomagolja a terméket. Így elkerülhetők a szállítás közben ért sérülések, és ezért mi nagyon hálásak leszünk!

Milyen címre küldjem a terméket?

BeWooden
Fryčovice 720
739 45 Fryčovice
Cseh Köztársaság

MEGJAVÍTOTT TERMÉKEK (GRAVÍROZÁS, BÉLYEGZÉS, STB.)
Olyan termék tulajdonosa, amelyet Önnek készítettek, vagy megjavítottak? A gravírozással, dombornyomással vagy konfigurátor segítségével készített termékek esetében nincs lehetőség a termék visszaszolgáltatására és az adásvételi szerződéstől való elállásra. Ezek a termékek egyedi kivitelezésűek, és csak az Ön számára lettek elkészítve. Szilárdan hiszünk abban, hogy megért minket ezzel kapcsolatban.

TERMÉKSZAVATOSSÁG
A BeWooden termékeit kézműveseink sok szeretettel készítik el a Cseh Köztársaságban, a Beszkidi előhegységben. Büszkék vagyunk a minőségi anyagok gondos kiválasztására és a precíz kézműves munkára. Termékeinkre, amelyek közé tartoznak a fa csokornyakkendők, különleges acél mandzsettagombok, férfi pénztárcák, névjegykártyák, biznisztáskák, övek, nyakkendők, zakózsebek, nyakkendőcsipeszek, kalapdobozok és tükrök, élethosszig tartó garanciát vállalunk. A többi termékre a kézhezvételtől számított 24 hónapos garancia vonatkozik.

Reklamáció esetén az árut a számla másolatával és a hiba feltüntetésével együtt a BeWooden, Fryčovice 720, 739 45 Fryčovice, Cseh Köztársaság címre kérjük elküldeni. Ne felejtse el feltüntetni elérhetőségét. Amint a reklamált áru hozzánk érkezik, mindent pillanatok alatt megoldunk és megjavítjuk, vagy új darabra cseréljük.

A teljes szerződési feltételeket ITT  olvashatja el, vagy lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése akadna.
Mi itt vagyunk az Ön számára!
Ne hagyd ki a híreinket!
A fenti személyes adatok megadásával egyetértek azzal, hogy a BeWooden Company s.r.o. feldolgozhatja személyes adataimat hírlevelek küldése céljából, valamint a BeWooden Company sro termék- és szolgáltatási reportok céljából. Azt is megerősítem, hogy elolvastam a személyes adatok feldolgozására vonatkozó információkat, itt , és hogy teljes mértékben megértem őket. Tisztában vagyok azzal is, hogy bármikor visszavonhatom hozzájárulásom a hírlevélben található linkre kattintva, amely "hírlevélről való leiratkozás" feliratú.
Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz