LP mettal polygon


Minimalista és elegáns fém brossok és nyakláncok

Állatfalka a minimalista ékszerek szerelmeseinek, időtlen ezüst, elegáns arany és divatos rozéarany színekben.


A te kiegészítőid mennyire tükrözik a valódi énedet?


fox_finalsize

FOX - RÓKA

Ravasz vagy és kíváncsi, akinek semmi nem kerüli el a figyelmét? Akkor a róka a te állatod. Olyan kiegészítő, mely nem csak a gardróbodhoz illik, hanem a természetedhez is.


foto_3

WOLF - FARKAS

A farkas nemes és védett állat. Olyan állat ami kivívta az emberek tiszteletét. Olyan nőknek ajánljuk, akik ambiciózus természettel rendelkeznek, és nem állnak meg, míg el nem érik céljukat.

wolf_2

fotowolf

bird_2

BIRD - MADÁR

Kicsi, de mégis kiemelkedő. Törékeny, ugyanakkor erős és nem ismeri a félelmet. Jelképezi mindazokat, akik gyengédek, szeretetteljesek és ezzel egyetemben erős személyiségek, kalandos lélekkel.


fotobirds

DOE - ŐZ

Az őz a legkifinomultabb erdei állatok egyike. Kecses, bájos és érzéki. Csak úgy, mint te. Romantikus nőknek ajánljuk, akik a tiszta szépségre és karizmára esküsznek.

doe_2

fotodoe

deer2

DEER - SZARVAS

A szarvas az erdő vezére. Az erdei falka nemes képviselője, akinek lenyűgöző a megjelenése. Azoknak szántuk, akik természetüknél fogva tiszteletre méltóak és karizmatikusak.


fotodeer

Egyszerű vonalak, letisztult dizájn,
a fémek könnyedsége – mindez eleganciát kölcsönöz viselőjének, a természettel összhangban.

Minden állatnak megvan a maga egyedi jellemzője. Te melyikre hasonlítasz leginkább?
Találd meg magad bennük
Legyen nálad mindig a kabalád

Ne hagyd ki a híreinket!
A fenti személyes adatok megadásával egyetértek azzal, hogy a BeWooden Company s.r.o. feldolgozhatja személyes adataimat hírlevelek küldése céljából, valamint a BeWooden Company sro termék- és szolgáltatási reportok céljából. Azt is megerősítem, hogy elolvastam a személyes adatok feldolgozására vonatkozó információkat, itt , és hogy teljes mértékben megértem őket. Tisztában vagyok azzal is, hogy bármikor visszavonhatom hozzájárulásom a hírlevélben található linkre kattintva, amely "hírlevélről való leiratkozás" feliratú.
Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz