Add hozzá a kívánságlistához

Nox Card Holder

8890 HUF ÁFA-val
Raktáron
ELŐRENDELÉS, a terméket a megrendelés elfogadásától számított 14 napon belül szállítjuk.
BeWooden - 30 nap cserére vagy visszatérítésre - 30 nap cserére vagy visszatérítésre
Mennyiség:
BeWooden - Engraving Help
BeWooden BeWooden

Mi az a monogram?

Gravírozással hangsúlyozhatod terméked egyediségét. Mutasd meg, hogy a bőr névjegykártya tökéletesen megfelel Neked. A monogramot a névjegykártya hátuljának közepére helyezzük Két betűt gravírozhatsz a bőr névjegykártyára.

BeWooden - Engraving Preview
Ez a termék jelenleg nem elérhető, 14 nap múlva lesz ismét raktáron. Amennyiben megrendeled, úgy a rendelésed elsőbbséget élvez és értesítünk a szállításról. :)
Az elegáns kártyatartó minden individualista ember számára kötelező. Praktikusnak kell lennie, miközben hangsúlyoznia kell a tulajdonos személyiségét. A Nox kártyatartó garantálja a stílust és a funkcionalitást. Bár a bőr vastagsága csak 0,8 mm, elég erős ahhoz, hogy 9-12 kártyát tároljon. Pontos, kézzel készített gyártásunknak köszönhetően életre szóló garanciát tudunk nyújtani.

Minden bőrböl készült termék különleges és egyedi. A bőr természetes anyag, és a szín és textúra rendellenességei, mint például a hegesedés, égési jelek és karcolások, nem hibák, hanem a bőr természetes tulajdonságai, amelyek bizonyítják az anyag valódi jellegét. A bőr hitelességét és hosszú élettartamát adja a terméknek. Fokozatosan puhábbá és alkalmazkodóvá válik.

A termékfotók szemléltető jellegűek. Azok az anyagok, amelyekkel dolgozunk, természetesek és szerkezetük specifikus. Az egyes darabok megjelenése és textúrája különbözhet. Ezért nem található két teljesen azonos termék - mindegyik egyedi.

Életre szóló garancia:
Kártyák: 3-7
Anyag: Walnut and leather
Méret: 11x7x0,8 cm
Szín: Light Brown
Best delivery solutions
1500 HUF
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF
Magyar Posta
1700 HUF
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF

“Dressing well is a form of good manners.” Tom Ford
“Fashions fade, style is eternal.” Yves Saint Laurent
We create in harmony with nature.
Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz