A BeWooden története

Ctirad Sára

Ctirad Sara vagyok, és szeretném elmondani, hogyan kezdődött a BeWooden története. 2010 van, és másnap, amikor középiskolát elvégeztem, sörgyárban kezdtem dolgozni. Beletelt egy kis időbe, de végül elég pénzügyi forrásom volt ahhoz, hogy a munkámat hobbimmá változtassam. Nyitottam egy fotóstúdiót, és a következő két évben teljesen nagyszerűen éreztem magam, amikor valamit csináltam, amit szerettem. A képek lehetővé tették, hogy bemutassam gondolataimat, álmaim azonban valami megfoghatóra irányultak. Miért választottam a fából készült csokornyakkendőt? Rájöttem, hogy a férfiasságot és szelídséget képviselő hírt már majdnem elfelejtettem. A fa iránti szeretet volt valami, amit gyerekként építettem, miközben apám famegmunkálással dolgozott. Sőt, nagy barátom, Dan kézműves, tehát gyorsan bekerült a BeWooden család második tagjává. Hogy még hihetetlenebbé tegyük, csak néhány épületnyire lakott Hana, onnan, ahol én és Dan éltünk. Milyen véletlen!

Négy hónapot vett igénybe a tervezés, az építkezés és az újjáépítés, amely elegendő idő volt ahhoz, hogy felismerjük, hogy a kiváló minőségű és kézzel készített gyártás a kívánt mód. Így készült az első fa értékesítés és a BeWooden. Ezt néhány hónapos előkészületek követték, ahol minden lépés nagy ismeretlen hely volt. Emlékszem, amikor megkaptuk az első megrendelést. Aztán még egy. Ezután új tagot, Patrickot üdvözöltünk, akinek a kommunikációs képességei sokat segítettek, különösen Csehországon kívül. Jakob követte őt, aki üzleti tapasztalatokat és készségeket hozott a mérnöki munka területén.
Néhány héttel karácsony előtt nagyon elfoglaltak voltak. A 2013-as karácsony maga volt az ajándék - karácsony volt az, amikor valakiket elégedetté tettünk termékeinkkel.

Új termékek és a második karácsony

A szilveszter utáni hónapok olyanok voltak, mint egy hidegvíz. Az általunk készített fa pénztárcák nem feleltek meg a várt minőségnek. Ugyanakkor elég gyorsan találtunk megoldást - egy rész helyett néhány darab faanyagot kezdtünk felhasználni, így a pénztárcák tartósabbak lettek. Olyan mértékben tartós, hogy elkezdtük ügyfeleinknek életre szóló garanciát vállalni. Hittünk abban, amit csinálunk, nem csak az új termelési módszer miatt, hanem az embereknek is, akik segítenek nekünk.
Egy új év új kollégát, Paulot hozott be - a táskást. Ez bizonyította, hogy a lehető legjobb minőség biztosítása érdekében képesek vagyunk együttműködni az egész régió embereivel.

Megalapítottuk első raktárunkat és irodánkat, így mindannyian egy helyen találkozhattunk. Célunk az volt, hogy kibővítsük az úriember termékcsaládját, gyönyörű dolgokat hozzunk létre és egyszerre többet tudjunk meg. Együttműködést alakítottunk ki olyan művészekkel, akik elég ügyesek ahhoz, hogy mandzsettagombot készítsenek.

Ügyfeleinket boldoggá tettük és fordítva. Ezért éreztük az egyre növekvő érdeklődést a BeWooden iránt az országon kívülről. Ez egyértelmű jel volt, hogy a dolgok rendben vannak. Együttműködést kezdtünk a németországi és lengyel disztribútorokkal.
Ahogy egyre több megrendelés történt, Jane-t vettünk fel, aki a szállításért felelős. A második karácsonyt együtt ünnepeltük, és termékeink sok vásárlót boldoggá tettek.

A határon túl

Az új év nyugodtan kezdődött. Ugyanakkor nagyszerű terveink voltak előttünk, és mindössze tizenkét hónap alatt kellett elkészülni. Ez egyszerűen állandó fejpántot jelentett, mivel egyszerre sok mindent kellett tennünk. Elkezdtünk együtt dolgozni a tervezőkkel, akik új arcvonást adtak termékeinknek. Henrikkel, Dasa-val és Jan-nal kezdtünk együtt dolgozni, akik Németországban, Lengyelországban és Dániában képviselik márkánkat. Ráadásul az ügyfelek láthatják termékeinket olyan országokban, mint Ausztria, Luxemburg, Szlovénia és Hollandia.

Csapatunk növekszik. Neked köszönhetően. Azt csináljuk, amit szeretünk, és mindenekelőtt veled együtt dolgozunk a további fejlesztésen.BeWooden - Ctirad Sára
Ctirad Sára
Tetszett ez a cikk?
Oszd meg barátaiddal!
Ne hagyd ki a híreinket!
A fenti személyes adatok megadásával egyetértek azzal, hogy a BeWooden Company s.r.o. feldolgozhatja személyes adataimat hírlevelek küldése céljából, valamint a BeWooden Company sro termék- és szolgáltatási reportok céljából. Azt is megerősítem, hogy elolvastam a személyes adatok feldolgozására vonatkozó információkat, itt , és hogy teljes mértékben megértem őket. Tisztában vagyok azzal is, hogy bármikor visszavonhatom hozzájárulásom a hírlevélben található linkre kattintva, amely "hírlevélről való leiratkozás" feliratú.
Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz