BeWooden: Elegáns ajándékok az igényes embereknek

Andrea Simonova

Második rész – Elegáns ajándékok az igényes embereknek

Közeleg a karácsony és nincs ötleted? Összeállítottunk egy ajándékkalauzt, ami nagyban megkönnyíti majd a dolgod. A mai bejegyzésünkben a kivételes (és igényes) embereknek szóló tökéletes ajándékötletekre fogunk összpontosítani. Add meg nekik a legjobbat és tudasd velük, mennyit is jelentenek neked!

Mikor lett a karácsonyi ajándékok kiválasztása egy versenyfutás az idővel? Idén térjünk vissza abba az időbe, amikor az ajándékozással az ember az érzéseit fejezte ki a másik iránt. Erre tökéletes lehet például egy olyan egyedi ajándék kiválasztása, amelyet időt nem sajnálva hoztak létre: egy mesterember keze műve egyenesen a fa illatot árasztó műhelyből. Olyan ajándék ez, ami egyedi és nincs belőle két egyforma a világon.

Egy kifinomult ízlésű embert szeretnél megajándékozni? Számos neki alkalmas ötlettel készültünk. Mindegyik olyan termék, amelybe minden gondosságunkat, a természet iránti szeretetünket és precizitásunkat beletettük.

Stílusos valódi bőrből készült pénztárca fa részlettel


Oda se mersz nézni, amikor a párod vagy apukád egy jobb étteremben előveszi a régi, kopott kis valamit a zsebéből, amit pénztárcának hív? Tedd őt boldoggá egy gyönyörű bőr pénztárcával, egész élettartamra szóló garanciával.

A valódi bőr idővel ugyan meglazul, de megőrzi hosszú élettartalmát és elegáns megjelenését. Ennek köszönhetően sok évig fogja szolgálni új tulajdonosát. Pénztárcáinkat mindig rendelésre készítjük, így biztos lehetsz benne, hogy egyedi ajándékot adsz (és egyúttal támogatod a cseh kézművességet).
PénztárcaHa egy hölgy családtagodat vagy barátnődet szeretnéd megajándékozni, ne feledd, hogy női pénztárcáink is vannak:

Nadrágtartó (nem csak) a régimódi uraknak

Mit vegyél egy olyan embernek, aki azt állítja, hogy neki ugyan nincs szüksége semmire? Próbálj kitűnni a sorból, és ajándékozz neki egy olyan kiegészítőt, ami szerintünk egy úriember gardróbjából sem hiányozhat. Itt az ideje, hogy megszabadulj a régóta skandált sztereotípiáktól és te is beismerd, hogy a nadrágtartó nem csak esküvőkön és hipstereken áll jól. Egy egyébként unalmas ruházatot vagy inget úgy fel lehet dobni vele, hogy mindenki csak ámul és bámul majd. Bókokra fel!

Ebben az ajándékban minden megtalálható: a valódi bőrtől az egzotikus fa berakásig, melyek tökéletesen egészítik ki egymást. Mi a konyak színűre vagy a picit komolyabb, csokoládé árnyalatra esküszünk, neked melyik a kedvenced?
Nadrágtartók

Kézzel készített karóra fa számlappal


Gyönyörű és egy életen át hű társad lesz. A karcálló zafírüveg alatt tökéletes, japán óraszerkezetet kattog, az óra számlapját pedig mi magunk, fából készítettük Európa szívében. Ez a BeWooden óra.
Fontos volt számunkra, hogy megbízható terméket hozzunk a piacra. Így a tökéletes küldő mögött évekig tartó tervezés és tesztelés áll. Minden darab egyedi, csak úgy, mint az, akit megajándékozol vele. Melyik fogja leginkább boldoggá tenni a szerencsés szerettedet?

Karórák

Egy hölgyet szeretnél megajándékozni? Semmi gond, tekintsd meg a női karóráinkat:

Minimalista, fából készült ékszerek Csehországból

A gyönyörű nőknek nincs szükségül csili-vili ékszerekre. Nekik egyedi ékszer jár. Hagyd, hogy szépségüket BeWooden ékszerek hangsúlyozzák ki, melyeket egzotikus fából és sebészeti acélból készítettünk. El tudod képzelni azt az örömöt, amit okozni fogsz ezekkel a kézzel készített ékszerekkel?

Az ékszerek szépsége az egyszerű geometriában rejlik, amelyet ismét a természet ihletett. Hatszög vagy háromszög, tökéletes és időtálló. Hisszük, hogy egy nő, aki nem visel ékszert a mindennapokban, szerelembe fog esni azonnal: és a különleges események szimbólumává teszi ékszereinket.

Ékszerek

Exklúzív, valódi bőrből készült üzleti kézitáska

Hogyan lehet egy olyan férfinak örömet szerezni, akinek a munka az első? Tökéletes tippünk van számodra. A fa berakással ellátott üzleti kézitáskánk az egyik legnagyobb remekművünk. Minden darab egyedi, kézzel készült. Minőségében olyannyira biztosak vagyunk, hogy életre szóló garanciát vállalunk.

Tekintsd meg kisfilmünket:Tudjuk, hogy vásárlóink elsősorban a minimalista termékeink miatt szeretnek, azonban fontos lehet a praktikusság is. Így a táska nagy zsebbel van ellátva, melyben minden elfér, amire egy elfoglalt üzletembernek szüksége lehet a nap folyamán. Ha olyan ajándékot keresel, ami a maximalistákat is boldoggá teszi, akkor a legjobb helyen jársz.
Táskák

Milyen a tökéletes ajándék? Legyen személyes

Talán nem is ismerünk olyan embert, aki ne örülne a törődésnek és a személyes ajándéknak. Ezért lehetőséget kínálunk arra, hogy valamennyi termékünket monogrammal rendeld meg, vagy egyedi csokornyakkendőt tervezz csokornyakkendő konfigurátorunk segítségével.Andrea Simonova
Tetszett ez a cikk?
Oszd meg barátaiddal!
Ne hagyd ki a híreinket!
A fenti személyes adatok megadásával egyetértek azzal, hogy a BeWooden Company s.r.o. feldolgozhatja személyes adataimat hírlevelek küldése céljából, valamint a BeWooden Company sro termék- és szolgáltatási reportok céljából. Azt is megerősítem, hogy elolvastam a személyes adatok feldolgozására vonatkozó információkat, itt , és hogy teljes mértékben megértem őket. Tisztában vagyok azzal is, hogy bármikor visszavonhatom hozzájárulásom a hírlevélben található linkre kattintva, amely "hírlevélről való leiratkozás" feliratú.
Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz