5 tipp, hogyan tegyél boldoggá mindenkit a fa alatt

Andrea Simonova
dlouh_banner_01

BROSSOK  -   NYAKLÁNC-   KARKÖTőK   -    ZOKNIK  -   FÉM NYAKLÁNCOK

Mielőtt belekezdünk: Szoktál vásárolni kisebb vállalkozásoktól?

Manapság semmi sem könnyebb, mint az interneten egyetlen kattintással megvenni valamit, de bele szoktál gondolni abba, hogy kitől rendelsz vagy, hogy hol készültek az adott termékek? Egyre több ember próbál tudatosan vásárolni helyi tervezőktől, kisvállalkozóktól és független márkáktól, melyek természetes anyagokkal dolgoznak. Az a tény, hogy ezt a cikket olvasod, arról tanúskodik, hogy szeretnéd támogatni a kisvállalkozókat. Ez nagyon boldoggá tesz minket, függetlenül attól, hogy végül vásárolsz-e tőlünk. Mi mindössze annyit kérünk, hogy ha nem is minket választasz, akkor is olyan ajándékot válassz, mint a BeWooden termékei:


  • fenntartható,

  • kézzel készült

  • szeretettel készült.


Azzal, hogy ilyen termékeket ajándékozol, segítesz abban, hogy a világ egy jobb és felelősségteljesebb hely legyen.A stílus és az őszinteség érték

Műhelyünk minden ékszere és kiegészítője páratlan cseh kézimunka eredménye. Ha vásárolsz tőlünk, azzal segíted a munkánkat a különösen nehéz időkben is, amikor a kisvállalkozások a túlélésért küzdenek és egyetlen fegyverük a nyers őszinteség. Minden tekintetben.


1. Ajándék emberek ezreinek

Mi, a BeWoodennél számtalan designer ékszert és kiegészítőt kínálunk elérhető áron. Ha valamilyen oknál fogva nem engedheted meg magadnak a drágább termékeinket, vagy már kitaláltál valamit, ami mellé valami apróság még kellene, akkor jó helyen jársz. A következő termékek vevőink ezreinek örök kedvencei, így biztosíthatunk, hogy biztos velük az öröm. Ráadásul biztos nem rondítanak bele a karácsonyi költségekbe.


2. Női és férfi zokni

Színes pöttyök, finom, divatos minták vagy elegáns motívumok. Vidám zoknijaink sosem mennek ki a divatból. Ajándékozd meg vele a legjobb barátodat, testvéredet vagy akár a szüleidet és mutasd meg nekik, milyen egyszerűen feldobhatják öltözéküket.
Női zoknik


Coloo Socks
Coloo Socks
2552 HUF 3190 HUF
Termék leírás
Hefox Socks
Hefox Socks
3190 HUF
Kosárba


3. Fából készült bross

Róka, Mozart, hegedű. Csehország vad természete, a zene nagyjai és a zene maga inspirált minket. Így jöttek létre fából készült egyedi brossaink, melynek köszönhetően viselője mindig a szíve fölött hordhatja személyiségének szimbólumát.

Bross


4. Fából készült állatos medál

Titokzatos, mint egy macska, vagy félénk, mint az őz. Ajándékozz állatos talizmánt, mely minden napot kalandossá tesz. Vagy legalábbis lehetőséget ad arra, hogy megmutasd a világnak a természet egyedülálló szépségét. A medálok könnyűek és kényelmesek a mindennapi viselethez.

Medal


5. Bőr névjegykártyatartó / bankkártya tartó

Talán nincs is az a férfi, aki ne értékelné a praktikus és könnyű kiegészítőket. Marhabőrből készült kártyatartónk hű társ lesz a mindennapokban. Úgy terveztük meg, hogy minden veled lehessen, amire szükséged lehet anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.

Pénztárca

Andrea Simonova
Tetszett ez a cikk?
Oszd meg barátaiddal!
Ne hagyd ki a híreinket!
A fenti személyes adatok megadásával egyetértek azzal, hogy a BeWooden Company s.r.o. feldolgozhatja személyes adataimat hírlevelek küldése céljából, valamint a BeWooden Company sro termék- és szolgáltatási reportok céljából. Azt is megerősítem, hogy elolvastam a személyes adatok feldolgozására vonatkozó információkat, itt , és hogy teljes mértékben megértem őket. Tisztában vagyok azzal is, hogy bármikor visszavonhatom hozzájárulásom a hírlevélben található linkre kattintva, amely "hírlevélről való leiratkozás" feliratú.
Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz