Add hozzá a kívánságlistához

Bör kártyatartó Brunn Card Holder

8890 HUF ÁFA-val
Raktáron
RAKTÁROZÁS, az áruk egy héten belül megrendelhetőek lesznek. Előrendelhető az info@bewooden.hu címen.
BeWooden - 30 nap cserére vagy visszatérítésre - 30 nap cserére vagy visszatérítésre
Mennyiség:
BeWooden - Engraving Help
BeWooden BeWooden

Mi az a monogram?

Gravírozással hangsúlyozhatod terméked egyediségét. Mutasd meg, hogy a bőr névjegykártya tökéletesen megfelel Neked. A monogramot a névjegykártya hátuljának közepére helyezzük Két betűt gravírozhatsz a bőr névjegykártyára.

BeWooden - Engraving Preview
Ez a termék jelenleg nem elérhető, 14 nap múlva lesz ismét raktáron. Amennyiben megrendeled, úgy a rendelésed elsőbbséget élvez és értesítünk a szállításról. :)
Az elegáns Brunn kártyatartó minden individualista ember számára kötelező. Praktikus, miközben hangsúlyozza a tulajdonos személyiségét. A Brunn kártyatartó garantálja a stílust és a funkcionalitást. Bár a bőr vastagsága csak 0,8 mm, elég erős ahhoz, hogy 9-12 kártyát tároljon. Pontos, kézzel készített gyártásunknak köszönhetően életre szóló garanciát tudunk nyújtani.

Minden bőrböl készült termék különleges és egyedi. A bőr természetes anyag, és a szín és textúra rendellenességei, mint például a hegesedés, égési jelek és karcolások, nem hibák, hanem a bőr természetes tulajdonságai, amelyek bizonyítják az anyag valódi jellegét. A bőr hitelességét és hosszú élettartamát adja a terméknek. Fokozatosan puhábbá és alkalmazkodóvá válik.

A termékfotók szemléltető jellegűek. Azok az anyagok, amelyekkel dolgozunk, természetesek és szerkezetük specifikus. Az egyes darabok megjelenése és textúrája különbözhet. Ezért nem található két teljesen azonos termék - mindegyik egyedi.

Életre szóló garancia:
Fa: Walnut
Kártyák: 9-12
Anyag: Genuine leather
Méret: 10x6x0,5 cm
Szín: Brown
HU Házhozszállítás HD
1599 HUF
Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 30000 HUF
Magyar Posta
1999 HUF
Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 30000 HUF
DPD futár
1899 HUF
Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 30000 HUF

Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz