Kivételes jegyzetfüzet, ami bármivé válhat számodra

Romana Janeckova


Egyedi kivitelezés

Annak érdekében, hogy ötleteid áramoljanak és végül papíron megjelenjenek, a jegyzetfüzetnek néhány dolgot magában kell foglalnia, amelyekkel gondolatgyűjtővé válhat. Jegyzetfüzeteink saját utazásukon mennek keresztül, mielőtt kiegészítik őket személyes történeted és tapasztalataid.

Először az ökológiai papírt vágjuk a megadott méretekre. Ezután a lapokat összekapcsoljuk az úgynevezett kezelőfelülettel, a jegyzetfüzet elejével és hátuljával. A hátsó rész belsejébe egy kis papírzsepet is hozzáadunk. Végül hozzáadjuk a fa részletet és a könyvjelzőt. Ezeket a lépéseket követően a jegyzetfüzet készen áll rád.

Miért jobb, ha halhatatlanná teszed ötleteid egy jegyzetfüzetben?

A jegyzetfüzet lehetőséget ad ötleteink egyedi megjelenítésére. A toll sokkal többet tehet, mint pusztán írás. Írhat, de rajzolhat, vagy akár meg is kaparhat. Festhet alakzatokat, színezhet és vontathat dolgokat anélkül, hogy örökre elveszítenéd őket. Gondolkodásod hirtelen sokkal kézzelfoghatóbbnak tűnik - szinte úgy fogod érezni,hogy megérinted őket. Emellett nincs szükséged töltőre a laptopodhoz, telefonodhoz vagy táblagépedhez - biztos lehetsz benne, hogy mindig használhatod a jegyzeteid és böngészhetsz a múltban. Talán felfedezel egy olyan ötletet, amelyet még az írás során sem vettél észre!
Nox Midori
Nox Midori
16690 HUF
Kosárba

Mit írhatsz a jegyzetfüzetedbe?

A BeWooden jegyzetfüzet nem csak jegyzetfüzet. A kezedben bármi olyanná válhat, amire szükséged van. Válhat utazási naplójává, amely rögzíti emlékezetes élményeid, fényképeid és történeteid. Személyes segítővé válhat a konyhában, és sok finom recepttel megtölthető. Ha álmodozók vagyunk, felhasználhatjuk az összes célra, inspirációra és ötleteid megragadására. De egyszerűen személyes szervezővé is válhat, amelyben minden fontos találkozót feljegyez. A lehetőségek korlátlanok!
És Te mire kívánod használni a jegyzetfüzeted?BeWooden - Romana Janeckova
Romana Janeckova
Tetszett ez a cikk?
Oszd meg barátaiddal!
Ne hagyd ki a híreinket!
A fenti személyes adatok megadásával egyetértek azzal, hogy a BeWooden Company s.r.o. feldolgozhatja személyes adataimat hírlevelek küldése céljából, valamint a BeWooden Company sro termék- és szolgáltatási reportok céljából. Azt is megerősítem, hogy elolvastam a személyes adatok feldolgozására vonatkozó információkat, itt , és hogy teljes mértékben megértem őket. Tisztában vagyok azzal is, hogy bármikor visszavonhatom hozzájárulásom a hírlevélben található linkre kattintva, amely "hírlevélről való leiratkozás" feliratú.
Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz