Ökológiai divat - fenntarthatóan előállított

Sarah Wirgenings

A fenntarthatóság a mai világban egyre fontosabbá válik. Nagyobb figyelmet szentelnek a környezetnek és a tisztességes munkakörülményeknek. Egyre többen akarnak fenntarthatóan előállított termékeket vásárolni. Ez magában foglalja nemcsak az ételeket, hanem az ökológiai divatot, és ezért a kiegészítőket is. De mi az ökológiai divat valójában?

Ökológiai divat: Mit jelent az "ökológiailag előállított"?

Az ökológia mint fogalom az élő organizmusok egymás közötti és élettelen környezetének vizsgálatára utal, például az időjárásra. Az ökológia-orientált termelés azonban azt jelenti, hogy a termékeket környezetbarát és tisztességes módon állították elő. Ezért a munkavállalók meglehetősen javadalmazottak és jó munkakörülményekkel rendelkeznek. Fontos az is, hogy a természetet a lehető legkisebb mértékben terheljék. Mindenekelőtt ide tartoznak az állatok, amelyeknek nem kell szenvedni, és amelyeket megfelelő módon kezelnek, valamint az alapanyagok, például a fenntartható és felelősségteljes forrásból származó fa. De sok más tényezőt, például a környezetvédelmi politikai iránymutatásokat és rendeleteket is be kell vonni.

 

Ökológiai kiegészítőink

A környezet nagyon fontos számunkra. Ezért igyekszünk a lehető legfenntarthatóabban előállítani. Különlegességünk a következő: Fa kiegészítők. Termékeinkhez csak a bútorgyártásból származó felesleges faanyagot használunk. Ez azt jelenti, hogy megbizonyosodunk arról, hogy egyetlen fának sem kellett meghalnia értünk. A műanyagokra is hátráltatunk: minden árut műanyag nélkül szállítunk a csomagolásban. A jó védelem helyett fagyapotot használunk. Néhány szeretetteljes és kézműves, tömeggyártott árunkat itt mutatjuk be:

 

Természettel kapcsolatos brossok

Mi nyilvánvalóbb a természetre gondolva, mint az erdő lakói? Kihasználva ezt az ötletet, sok szeretettel és a részletekre való figyelemmel tíz különféle állati brosst készítettünk, amelyek mindenütt elkísérhetnek téged. Nemcsak a természet egy részét tükrözik, hanem fenntarthatóan és kézzel készítik is. Tehát bármikor tiszta lelkiismerettel viselheted őket.

De ha nem szereted a brossokat, akkor viselhetsz egy állati medált, lánccal a nyakadban, a szíved közelében.

Fenntartható karkötők

Még a karkötők is fenntarthatóan előállíthatók. Gyöngy karkötőnk fa gyöngyöket tartalmaz, és kiváló minőségű kövekkel vannak felszerelve. Ezen keresztül az összes karkötő más színű és eltérő hatással van a viselőjére is.

Ökológiai divat: fa csokornyakkendő

Fenntartható fa csokornyakkendő? Igen, a csokornyakkendők fenntarthatóan előállíthatóak és ökológiai trenddé válhatnak. De hogy működik ez? A válasz az, hogy a felesleges faanyagot kombináljuk a kézi munkával, és hozunk létre valami újat belőle. A fából készült csokornyakkendő felhasználható a mindennapi életben, és különösen az üzleti életben. Hosszú nyakkendő helyett a csokornyakkendő bármilyen megfelelő alkalomra is megfelelő. Kínálunk különféle fa csokornyakkendőket; az egyéniségeknek.BeWooden - Sarah Wirgenings
Sarah Wirgenings
Tetszett ez a cikk?
Oszd meg barátaiddal!
Ne hagyd ki a híreinket!
A fenti személyes adatok megadásával egyetértek azzal, hogy a BeWooden Company s.r.o. feldolgozhatja személyes adataimat hírlevelek küldése céljából, valamint a BeWooden Company sro termék- és szolgáltatási reportok céljából. Azt is megerősítem, hogy elolvastam a személyes adatok feldolgozására vonatkozó információkat, itt , és hogy teljes mértékben megértem őket. Tisztában vagyok azzal is, hogy bármikor visszavonhatom hozzájárulásom a hírlevélben található linkre kattintva, amely "hírlevélről való leiratkozás" feliratú.
Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz