Bestseller
Wooden wallet Virie Virilia for men
Add hozzá a kívánságlistához

Pénztárca Virie Virilia

29590 HUF ÁFA-val
Raktáron
RAKTÁROZÁS, az áruk egy héten belül megrendelhetőek lesznek. Előrendelhető az info@bewooden.hu címen.
BeWooden - 30 nap cserére vagy visszatérítésre - 30 nap cserére vagy visszatérítésre
Mennyiség:
Ez a termék jelenleg nem elérhető, 14 nap múlva lesz ismét raktáron. Amennyiben megrendeled, úgy a rendelésed elsőbbséget élvez és értesítünk a szállításról. :)

Akár boltba menet, akár egy italra a barátokkal, vagy csak a sarkon haladva a város legjobb étterme felé, mindig szükséged van a pénztárcádra. Miért ne tűnj ki ezzel a kézzel készített fa pénztárcával, bárhová is mégy?

Valódi bőrből és minőségi bükkfából készültVirie Virilia stílustudatos férfiak számára készült. Az absztrakt kockás mintázatot óvatosan hozzáadták a fához egy speciális lézeres technikával, minden modell elkészítése külön-külön történt. 

Minden bőrböl készült termék különleges és egyedi. A bőr természetes anyag, és a szín és textúra rendellenességei, mint például a hegesedés, égési jelek és karcolások, nem hibák, hanem a bőr természetes tulajdonságai, amelyek bizonyítják az anyag valódi jellegét. A bőr hitelességét és hosszú élettartamát adja a terméknek. Fokozatosan puhábbá és alkalmazkodóvá válik.

A termékfotók szemléltető jellegűek. Azok az anyagok, amelyekkel dolgozunk, természetesek és szerkezetük specifikus. Az egyes darabok megjelenése és textúrája különbözhet. Ezért nem található két teljesen azonos termék - mindegyik egyedi.

Életre szóló garancia:
Fa: Beech
Kártyák: 3-9
Anyag: Genuine leather
Súly: 89 g
Méret: 12x9x2 cm
Szín: Beige
HU Házhozszállítás HD
INGYENES
Ingyenes szállítás minden megrendelésre 25000 HUF
Magyar Posta
INGYENES
Ingyenes szállítás minden megrendelésre 25000 HUF
DPD futár
1900 HUF
Ingyenes szállítás minden megrendelésre 30000 HUF

“The difference between style and fashion is quality.” Giorgio Armani
Woods and their smell, their unique structure and nobility. Our thoroughness, attention to detail and honest workmanship. We preserve the beauty of nature.
Eco-friendly Wooden wallets
Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz