Add hozzá a kívánságlistához

Praktikus hátizsák fa részletekkel Cognac Rollup

46680 HUF ÁFA-val
Raktáron
ELŐRENDELÉS, a terméket a megrendelés elfogadásától számított 14 napon belül szállítjuk.
BeWooden - 30 nap cserére vagy visszatérítésre - 30 nap cserére vagy visszatérítésre
Mennyiség:
Ez a termék jelenleg nem elérhető, 14 nap múlva lesz ismét raktáron. Amennyiben megrendeled, úgy a rendelésed elsőbbséget élvez és értesítünk a szállításról. :)
A Cognac Rollup hátizsákkal tökéletesen felkészülhetsz minden olyan fontos pillanatra, amit az élet hoz Neked. Egy helyen megtalálhatsz mindent, amire szükséged lehet egy utazásnál, vagy a mindennapokban. A táska praktikusságát az egyedülálló formatervezés egészíti ki, amely ötvözi a pamut, az eredeti bőr és a zebrano fa részleteket. A hátizsák teljes súlya 750 g, teherbírása 6-8 kg. Űrtartalma akár a 15 litert is elérheti. A maximális belső méretei 28 x 9 x 60 cm. A hátizsák többek között egy 15 hüvelykes laptop tárolására is alkalmas. A táska anyaga részben vízálló, mivel egy speciális, impregnált pamutszövetet használtunk fel hozzá. Ezt az anyagot a világhírű angol cég.

A termékfotók szemléltető jellegűek. Azok az anyagok, amelyekkel dolgozunk, természetesek és szerkezetük specifikus. Az egyes darabok megjelenése és textúrája különbözhet. Ezért nem található két teljesen azonos termék - mindegyik egyedi.
Fa: zebrano
Anyag: pamut
Súly: 750 g
Méret: min. 28 x 9 x 46 cm / 12 l, max. 28 x 9 x 60 cm / 15 l
Szín: Konyakszín
Külső szín: Fekete
Best delivery solutions
INGYENES
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF
Magyar Posta
INGYENES
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF

Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz