Add hozzá a kívánságlistához

Fa csokornyakkendő Cubo

16690 HUF ÁFA-val
Raktáron
RAKTÁROZÁS, az áruk egy héten belül megrendelhetőek lesznek. Előrendelhető az info@bewooden.hu címen.
BeWooden - 30 nap cserére vagy visszatérítésre - 30 nap cserére vagy visszatérítésre
Mennyiség:
BeWooden - Engraving Help
BeWooden BeWooden

Mi az a monogram?

Express your original personality by adding a monogram, inscription or favorite quote. Because you are the one who make the bow tie original.

The monogram will be placed in the left bottom part of the back side.

BeWooden - Engraving Preview
Ez a termék jelenleg nem elérhető, 14 nap múlva lesz ismét raktáron. Amennyiben megrendeled, úgy a rendelésed elsőbbséget élvez és értesítünk a szállításról. :)

Mikor kell csokornyakkendőt viselni? A válasz mindig. Örökké. A fából készült csokornyakkendő a legegyszerűbb és legfrissebb módszer a különbözőséghez. Válaszd ki a juharfából készült Cubo csokornyakkendőt, valamint az elegáns mintát, amelyet speciális lézer technikával óvatosan adtak a fához.

A Cubo csokornyakkendő az egyik legnépszerűbb termékünk! A fából készült csokornyakkendő elején található világos színű, eredeti és részletes mintázat azt jelenti, hogy ez a fa csokornyakkendő különösen jól illik egy fehér inghez. Válaszd ezt a kiegészítőt különleges napodra, mivel könnyű viselet, a rugalmasság és az állítható nyakpánt garantálja a maximális kényelmet, valamint a dinamikus, mégis egyszerű köbös mintázattal, amelyet egy speciális lézerrel adtak a fához. A Cubo fa csokornyakkendő elengedhetetlen termék egy elegáns fiatalember számára. A termék gyönyörűen megtervezett és stabil papírdobozban érkezik.

Fa csokornyakkendődéhöz megrendelheted egyedi fadobozunkat.

A termékfotók szemléltető jellegűek. Azok az anyagok, amelyekkel dolgozunk, természetesek és szerkezetük specifikus. Az egyes darabok megjelenése és textúrája különbözhet. Ezért nem található két teljesen azonos termék - mindegyik egyedi.

Életre szóló garancia:
Fa: Maple
Felelősség:
Súly: 23 g
Méret: 12,5 x 4,5 cm
Szín: White
HU Házhozszállítás HD
1599 HUF
Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 30000 HUF
Magyar Posta
1999 HUF
Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 30000 HUF
DPD futár
1899 HUF
Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 30000 HUF

Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz