Újdonság
Nox Minibackpack
Add hozzá a kívánságlistához

Praktikus fekete hátizsák fa részletekkel Nox Minibackpack

19290 HUF ÁFA-val
Raktáron
ELŐRENDELÉS, a terméket a megrendelés elfogadásától számított 14 napon belül szállítjuk.
BeWooden - 30 nap cserére vagy visszatérítésre - 30 nap cserére vagy visszatérítésre
Mennyiség:
BeWooden - Engraving Help
BeWooden BeWooden

Mi az a monogram?

Gravírozással hangsúlyozni tudod a termék egyediségét és egyediséged. Készíts hátizsákoda valami különlegeset! A szöveget fa fedlapra gravírozzuk. A lehetséges karakterek maximális száma 75.

BeWooden - Engraving Preview
Ez a termék jelenleg nem elérhető, 14 nap múlva lesz ismét raktáron. Amennyiben megrendeled, úgy a rendelésed elsőbbséget élvez és értesítünk a szállításról. :)
A Nox Mini hátizsákot azokra a pillanatokra készítettük, amikor a lehető legnagyobb mobilitást keresed, de továbbra is szeretnél gondoskodni arról, hogy minden szükséges eszköz veled legyen. A hátizsák mérete 45 x 30 cm, térfogata kb. 10 liter. Az ajánlott teherbírás 4-5 kilogramm. A pántok vonatkozásában különös figyelmet fordítottunk arra, hogy azok ne nyomódjanak bele a vállakba, és ezért kényelmesen, de stabilan üljenek. Ezért kb. 25 mm széles és kényelmes és bőrbarát pamut anyagból készültek. Egy másik különlegesség a rejtett cipzáras zseb a hátizsákban, ahol mobiltelefon vagy dokumentumok tárolhatók, hogy gyorsan megtalálhasd azokat.

A termékfotók szemléltető jellegűek. Azok az anyagok, amelyekkel dolgozunk, természetesek és szerkezetük specifikus. Az egyes darabok megjelenése és textúrája különbözhet. Ezért nem található két teljesen azonos termék - mindegyik egyedi.
Fa: walnut
Anyag: cotton
Súly: 300g
Méret: 45 x 30 cm / 10 l
Szín: black
Shoulder straps: adjustable
Best delivery solutions
1500 HUF
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF
Magyar Posta
1700 HUF
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF

Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz