Újdonság
Sleeve MacBook Air 13"
Add hozzá a kívánságlistához

Fekete bőr tok MacBook-hoz Sleeve MacBook Air 13"

25590 HUF ÁFA-val
Raktáron
ELŐRENDELÉS, a terméket a megrendelés elfogadásától számított 14 napon belül szállítjuk.
BeWooden - 30 nap cserére vagy visszatérítésre - 30 nap cserére vagy visszatérítésre
Mennyiség:
BeWooden - Engraving Help
BeWooden BeWooden

Mi az a monogram?

Gravírozz a MacBook tokba, hogy valóban egyedi tartozékot hozz létre. A monogram a klasszikus eleganciát és stílust jelenti. A szöveg a jobb felső sarokban helyezkedik el, és legfeljebb 2 karakter lehetséges.

BeWooden - Engraving Preview
Ez a termék jelenleg nem elérhető, 14 nap múlva lesz ismét raktáron. Amennyiben megrendeled, úgy a rendelésed elsőbbséget élvez és értesítünk a szállításról. :)
A macbook nem csak működőképes eszközként működik, hanem bizonyos mértékben stílusos kiegészítőként is. Ezért megérdemlik a megfelelő gondozást - és ezért hoztunk létre ezt a valódi bőr tokot. Mérete tökéletes egy tizenhárom hüvelykes Macbookhoz. A belső méretek 32,5 x 22,7 x 1,7 cm.

Ha szeretnél bőrtokot az új 13 hüvelykes Apple MacBook Air laptopodhoz , írj nekünk bátran, és mi elkészítjük ezt számodra.

Minden bőrböl készült termék különleges és egyedi. A bőr természetes anyag, és a szín és textúra rendellenességei, mint például a hegesedés, égési jelek és karcolások, nem hibák, hanem a bőr természetes tulajdonságai, amelyek bizonyítják az anyag valódi jellegét. A bőr hitelességét és hosszú élettartamát adja a terméknek. Fokozatosan puhábbá és alkalmazkodóvá válik.

A termékfotók szemléltető jellegűek. Azok az anyagok, amelyekkel dolgozunk, természetesek és szerkezetük specifikus. Az egyes darabok megjelenése és textúrája különbözhet. Ezért nem található két teljesen azonos termék - mindegyik egyedi.

Szín: black
Lining: black
External dimensions: 32,5x24 cm
Internal dimensions: 30,4x21,2x1,5 cm
Best delivery solutions
INGYENES
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF
Magyar Posta
INGYENES
Ingyenes szállítás minden megrendelésre efelett az ár felett 25000 HUF

Kosár
Összesen 0 HUF (tartalmazza az ÁFA-t)
Folytatás a kosárhoz